Térkép betöltése...

Időpont
2017.08.28 - 2017.08.30
18:00 - 19:30


Helyszín
Weryus Tánc - MozgásStúdió


Kategóriák


Augusztus végén Benkő Dávid táncos – koreográfus, sztepptánc világbajnok várja az érdeklődőket egy 3 napos Amerikai Sztepptánc intenzív nyári kurzusra a Klub Weryus-ban.

Tap dance – Amerikai sztepptánc – 5+1 ok, amiért imádunk Szteppelni:
Hogy miért is szeretjük annyira ezt a táncfajtát?

1. Bárki tud szteppelni. Szteppelhetsz bármilyen életkorban, bármilyen edzettséggel. Mindenki talál magához való Sztepp órát; gyermekek, nyugdíjasok és bárki a kettő közt.

2. A sztepp egyszerre zene és tánc. Mikor szteppelni tanulsz, egyszerre válsz zenésszé és táncossá, egyesítheted a belső ritmusodat a zene lüktetésével.

3. A sztepp okosabbá tesz. A lépések összetettek. Elsajátításuk és gyakorlásuk nagyon jó torna az agynak, És ahogy azt tudjuk, az agytorna segít megelőzni Alzheimer kórt és az időskori demenciát.

4. A sztepp szórakoztató fitness. Mikor már biztosan tudod az alapokat, a koreográfia szinte aerobik. Heti kétszeri gyakorlás mellett már érezhetőek a sztepp jótékony hatásai a szívre. Plusz mókás módja a lábak és fenék tökéletesre formálásának.

5. Sztepptánc szórakoztató. A sztepp mosolyt csal az emberek—fellépő és közönség—arcára. Határozottan az egyik legkedvesebb és klasszikusabb módja a szórakoztatásnak.

6. A sztepptáncot olyan legendás alakok örökítik, mint: Sammy Davis, Jr. Fred Astaire, Gene Kelly, Doris Day, Bill Robinson, Ginger Rogers…

A kurzus szintje nyitott, tehát a résztvevőkhöz igazítjuk az órákat.

Vezető oktató: Benkő Dávid (táncos – koreográfus, sztepptánc világbajnok, a stúdió vezetője)

Időpontok: 2017. augusztus 28-30. 18:00-19:30
Bármelyik napon lehet csatlakozni!

Árak:
Heti bérlet ára : 4.900.- Ft
Napi jegy: 2.000.- Ft

További információk a Klub Weryus weboldalán
Érdeklődni lehet telefonon: +36 30 731 7868 vagy email-ben: weryus@gmail.com