Legyen tiéd a 19 900 Ft értékű EXTRÉM teljesen kezdő felnőtt balett tanfolyam csomag a Miami Balett Budapest felajánlásából!

A balett nem csak a fiatalok és a profi táncosok kiváltsága! Nemtől, kortól és testi adottságoktól függetlenül bárki számára elérhető egy kellemes, harmonikus testérzet és lelkiállapot, melyet a klasszikus balett a maga intelligens és tradicionális testképzésével fizikailag és szellemileg adhat.

Játékunkon most tiéd lehet egy teljesen kezdőknek szóló EXTRÉM felnőtt balett tanfolyam csomag, mely egy balett tanfolyamra szóló bérletet, további extra szolgáltatásokat és egy ajándék gyakorló balettcipőt tartalmaz.

A játékban való részvételhez nem kell mást tenned, mint válaszolni egy, az EXTRÉM felnőtt balett tanfolyam csomaghoz kapcsolódó kérdésre. (A kérdés megválaszolásához segítséget találsz a Miami Balett Budapest weboldalán.)

A válaszokat 2018. február 14.-én este 20:00-ig várjuk.

A helyes választ beküldők között 1 db 1 fő részére szóló EXTRÉM felnőtt balett tanfolyam csomag kerül kisorsolásra, mellyel a szerencsés nyertes részt vehet a Miami Balett Budapest február második felében induló valamelyik tanfolyamán.

Nyertesünk az alábbi tanfolyami időpontok közül választhat:

  • február 18.-tól vasárnap délelőttönként 9:00 órai kezdettel
  • február 20.-tól kedd esténként 20:15 órai kezdettel
  • február 23.-tól péntek esténként 19:15 órai kezdettel

A sorsolás időpontja: 2018. február 15.
A nyertest a sorsolás napján a lent megadott e-mail címen értesítjük.

—– // —-

A nyereményjáték lezárult.
A szerencsés nyertes: Zátonyi Tünde