tánctanár

Barabás Béla és Hudry Kata a Contact Improvisation Tango tánciskola vezető tanátai.
Argentín tangó
Bittner-Meenakshi Dóra
Bittner-Meenakshi Dóra bharatanatyam táncművész, tánctanár. A Bharatanatyam az egyik legnagyobb becsben tartott indiai klasszikus tánc, leszármazottja az ősi dél-indiai templomi táncosok művészetének, amelyben zene, tánc, színészet, költészet és spiritualitás elválaszthatatlan egységet alkot.
Indiai tánc
Fenyves Márk
Fenyves Márk mozdulatművész, Esztétikus Testképző – Kinetológus, a Duncan-Dienes Iskola és a Még 1 Mozdulatszínház alapító tagja és művészeti vezetője. Orkesztika tanár, az Orkesztika Alapítvány Kuratóriumvezetője
Mozdulatművészet
Glotz Mária
Argentín tangó
Kriszt László
Kriszt László táncos, koreográfus 40 éve foglalkozik tánccal. Jelenleg a Komplex Dance Stúdió vezető tánctanára, ahol klasszikus Balett, Amerikai Jazz tánc és Musical-Sztepp tánc órákat tart.
Balett, Jazztánc
Mándy Ildikó
Mándy Ildikó Harangozó-díjas táncos, koreográfus, tanár, a kontakt tánccal 1985 óta foglalkozik. Mesterei Steve Paxton és Mark Tompkins. Magyarországon kívül több más országban is tanít: Ausztria, Németország, Izrael, Új-Zéland, Lengyelország.
Kontakt tánc, Kortárstánc
Pálosi István
Pálosi István táncművész, koreográfus, pedagógus és szervező, a Duncan-Dienes Orkesztika Iskola és a Magyar Mozdulatművészeti Társulat (Még 1 Mozdulatszínház) alapító tagja és igazgatója. Klaszikus Balett, Graham Technika, Mozdulatművészet tanár, az Orkesztika Alapítvány programvezetője.
Balett, Mozdulatművészet
Argentín tangó
Argentín tangó