BelMove nyereményjáték – legyen tiéd egy 10 000 Ft értékű tánccipő vásárlási utalvány a BelMove Táncszaküzlet és balettcipő bolt jóvoltából!

Aki napi szinten foglalkozik tánccal, az tudja, hogy a kiváló minőség nem luxus, hanem befektetés abba, hogy tánc közben kizárólag a táncra koncentrálhassunk.

A BelMove Táncszaküzlet és balettcipő bolt pontosan ezt a kényelmet és az ehhez illő termékeket kínálja. Balettcipők, tánccipők, balett ruhák, felnőtt és gyerek balett dresszek és szoknyák a táncosokhoz illő, kiváló minőségben.

Aktuális nyereményjátékunkon most egy vásárlási utalványt nyerhetsz, melyet tánccipő vásárlásakor használhatsz fel. Kezdd az új évet egy új dance sneaker, latin vagy standard, salsa, tangó, jazz vagy akár hastánc cipőben!

A játékban való részvételhez nem kell mást tenned, mint válaszolni egy, a nyereményt felajánló üzlethez kapcsolódó kérdésre. (A kérdés megválaszolásához segítséget találsz a BelMove weboldalán.)

A válaszokat 2018. január 14.-én este 20:00-ig várjuk.

A helyes választ beküldők között 1 db 10 000 Ft értékű tánccipő vásárlási utalvány kerül kisorsolásra, melyet a szerencsés nyertes a BelMove Táncszaküzletben vagy a Belmove.hu webáruházban használhat fel tánccipő vásárlása esetén.

A sorsolás időpontja: 2018. január 15.
A nyertest a sorsolás napján a lent megadott e-mail címen értesítjük.

—– // —-

A nyereményjáték lezárult.
A szerencsés nyertes: Schmidt-Vachtler Erzsébet