A hétvégén Németországban és Oroszországban rendeztek WDSF Open versenyt, amelyen magyar párosok is indultak. Mindkét versenyen született egy-egy magyar ezüstérem.

Február 28.-án, szombaton Németországban, Pforzheimben a WDSF Latin World Openen a 61 fős mezőnyben Andrea Silvestri és Váradi Martina (Valcer TS) bejutott a döntőbe és ezüstérmet szerzett.

Andrea Silvestri és Váradi Martina  – WDSF Latin World Open – Samba

Andrea Silvestri és Váradi Martina  – WDSF Latin World Open – Jive

Oroszországban, Tyumenben a WDSF Standard Openen a 36 fős mezőnyben Nikita Anikeev és Farkas Bettina (Szilver TS) bejutott a döntőbe és ezüstérmet szerzett. Schwartz Péter és Lucz Laura (Szilver TS) középdöntős volt, ők a 12. helyen végeztek.

A Tyumeni verseny első napjának teljes programját megnézhetitek az alábbi videón. A Standard Open döntője Nikita Anikeev és Farkas Bettina részvételével 3:20:00-nál kezdődik.

November 29.-én, vasárnap s WDSF Latin Open 44 fős mezőnyében Schwartz Péter és Lucz Laura bejutott a középdöntőbe és a 12. helyet szerezte meg.

A Tyumeni verseny második napjának teljes programját megnézhetitek az alábbi videón. A 248-as rajtszámmal versenyző Schwartz Péter és Lucz Laura tánca a középdöntőben 2:59:45-nél indul.

forrás:MTáSZ