TANGO MÍSTICO

TANGO MÍSTICO
TANGO MÍSTICO – ahol igazán autentikus forrásból sajátíthatod el e szenvedélyes táncot, a tangót.

 

A Tango Místico 2014-ben alakult, amikor Lucas Molina Gazcón és Somos Judit először találkozott Buenos Airesben és hamarosan úgy döntöttek, együtt szeretnének dolgozni, hogy továbbadják egyéni tapasztalatukat és mindazt a szenvedélyt és tudást, ami az argentin tangóhoz köti őket, és ami a közös munka során kettőjük között keletkezett.

Ekkor Lucas már 22,  Judit pedig 14 éve foglalkozott argentin tangóval. Az argentin tangó Juditot Budapestről vonzotta Buenos Airesbe, ahol tánctudását a legnevesebb mesterek segítségével csiszolhatta. Lucas pedig, helybeliként, a legismertebb mesterektől tanult az Argentin fővárosban. Számos versenyt nyert meg és olyan ismert tangó filmekben táncolt, mint az ‘Evita’, A ‘Tango Lesson‘ vagy Carlos Saura’s ‘Tango‘ c. filmje.

Rövid együttműködésük során már számos buenos airesi milongán és fesztiválon (Yeite Tango Festival és a C.I.T.A) tanítottak és léptek fel, és további meghívásaik vannak a jövőben.

A Tango Místico kezdő, középhaladő és haladó szintű argentin tangó órákon várja e szenvedélyes tánc szerelmeseit Budapesten.

Lucas Molina Gazcón és Somos Judit
1053 Budapest, Irányi utca 18-20
+36 30 725-1445, +54 91169146063
Argentín tangó
felnőtt

Üzenet küldése

TANGO MÍSTICO