A hétvégn Thaiföldön, Szlovákiában és Horvátországban vettek részt magyar párosok WDSF Open versenyeken, ahol 1 arany-, 1 ezüst- és 2 bronzérmet, valamint több döntős helyezést szereztek.

Május 6.-án Thaiföldön, Bangkok-ban WDSF Profi Standard Open-t rendeztek, melyen László Csaba és Páli Viktória is parkettre lépett. A 16 fős mezőnyben a magyar bajnos a 2. helyet szerezte meg.

Május 6.-án Szlovákiában, Trnava városában a WDSF Felnőtt Latin Open-en két magyar páros indult. A 23 fős mezőnyében Király Márk és Lissák Laura bejutott a döntőbe és a 4. helyet szerezte meg. Csaba Ádám és Ács Nóra16. helyen végzett.

A WDSF Ifjúsági Latin Open-en 19 páros indult. Szabó Ábel Zsombor és Bokodi Panna döntőbe jutott és a 3. helyen végzett.

A WDSF Senior I Standard Open 13 fős mezőnyében két magyar páros versenyzett és mindkét páros bejutott a döntőbe. Orosz László és Király Marianna s 6. helyen végzett, míg Váczi Márk és Váczi Noémi a 7. lett.

A WDSF Senior II Standard Open-en 22 páros indult. Baranyai Szilárd és Illés Enikő21-22. helyen végzett.

Május 7.-én a WDSF Senior III Standard Open-en volt magyar induló. A 20 fős mezőnyben Kránicz József és Dobó Erika bejutott a döntőbe és megnyerte a versenyt.

Május 6.-án Horvátországban, Zágrábban a WDSF Felnőtt Tíztánc Open 16 fős mezőnyében Urbán Tamás és Répás Szilvia döntőbe jutott és a 6. helyen végzett.

A WDSF Ifjúsági Latin Open-en 24 pros indult. Szabó Ádám és Fábián Anna bejutott a döntőbe és a 4. helyet szerezte meg. Szabó Ákos és Szabó Klaudia a 13. helyen végzett.

A WDSF Junior II Latin Open 17 fős mezőnyében Kohon Patrik és Kiss Luca bejutott a döntőbe és a 3. helyet szerezte meg.

A WDSF Ifjúsági Standard Open-en 21 pros indult. Szabó Ádám és Fábián Anna a 9. helyet szerezte meg. Szabó Ákos és Szabó Klaudia a 15. helyen végzett.

A WDSF Junior II Standard Open 16 fős mezőnyében Kohon Patrik és Kiss Luca bejutott a döntőbe és a 4. helyet szerezte meg.

forrás: WDSF