Térkép betöltése...

Időpont
2017.05.13 - 2017.05.14
08:30 - 02:00


Helyszín
El Paso Tánc és Rendezvénycentrum


Kategóriák


Május közepén hamisítatlan karibi hangulattal vár mindenkit a
győri El Paso Tánc és Rendezvénycentrum
Caribbean Dance Workshop
elnevezásű rendezvényén.

Caribbean Dance Workshop intenzív Consla, Salsa L.A. Style, Kizomba és Bachata workshopokat kínál hazai és külföldi oktatók részvételével:

★★★ Dotty&MO – Consla, Salsa L.A. Style ★★★ :

Consla
A CONSLA a kontakttánc, kortárs tánc és a Salsa ötvözete. A szabad, minőségi, páros táncról szól. Ennek az új táncstílusnak a megalapítója Ujszászi Dorottya.

A CONSLA egy rendkívül színes irányzat, melynek több megjelenési formája van. Most a CONSLA egyik legfontosabb alkotóelemére fokuszált órát, a vezetés-követést fejlesztő órát próbálhatjátok ki!

A páros táncok alapja a minőségi kapcsolódás és összhang megtalálása a partnerrel, illetve az éber kommunikáció fenntartása. A legtöbb táncóra koreográfia-tanulásra helyezi a hangsúlyt, kevés figyelem jut a hogyan-ra, illetve a vezetés-minőségek váltására. Kifejezetten erre a célra összeállított képesség és kreativitást fejlesztő, improvizációs óra. A Salsa, bachata, kizomba, és a társastáncok kedvelőinek ajánlott. Játszva tanulsz, és kiválóan felkészít a további workshopokra.

Salsa L.A. Style
Mo és Dotty a flow salsát képviselik. Hisznek benne, hogy a pontos vezetés és megfelelő technikai alapok elsajátítása után a páros tánc szépsége a könnyed, áramló, mégis gyors váltásokkal teli játékos közös táncban rejlik. Ezt tükröző koreográfiákat lehet tőlük tanulni.

Cross body/vonalas salsa on1
MO Targh,a marokkói származású salsatáncos, a manchesteri salsaélet meghatározó alakja. Egyedi stílusa, melyben a jazz és a salsa ötvöződik, muzikalitása és összetett salsa páros kombinációi inspirálóak mind táncosként, mind nézőként.

★★★ Lúcio Lopes – Kizomba ★★★

Az első óra a Kizomba alapelemeire helyezi a hangsúlyt, törekedve a folyamatosságra, az egyenletességre, fókuszálva az alap figuráknál a gördülékenységre.

A második óra fő témája: Kizomba alaptrükkök és technika. Lúcio azokat a trükköket mutatja meg, amiket egy táncos buli alkalmával is könnyen bevethettek, valamint technikai megoldásokat, amik a vezetés – követés játékát még élvezhetőbbé teszik.

★★★ Brumi&Ancsi – Bachata ★★★

Sensual bachata 
Hullámokkal, izolációkkal, testvezetésekkel tarkított stilus, ahol a figura katalógus maga a lány teste.

Social bachata
Itt megtanulhatjátok a bulikban könnyedén levezethető, lágyabb elemeket, vezetési technikákat a Sensual bachatan belül, amivel még érdekesebbé tehetitek táncotokat!

Részletes Program

 • 8:30-9:30 : Check in
 • 9:30-10:30: Consla Dottyval
 • 10:45-11:45: SalsaL.A.Style 1. (Dotty&MoTargh)
 • 12:00-13:00:SalsaL.A.Style 2. (Dotty&MoTargh)
 • Szünet
 • 14.00- 15.00: Kizomba 1. (LúcioLopes)
 • 15.15- 16.15 :Kizomba 2. (LúcioLopes)
 • 16.30- 17.30: Bachata 1. (Brumi&Ancsi)
 • 17.45 – 18.45:Bachata 2. (Brumi&Ancsi)

★★★ Party ★★★

 • 21:00 Showtime byDotty&MO
 • 21:30- 02:00 Latin -Karibi party 2 teremben
  (Salsa ,Bachata, Kizomba, Rumba, Chachacha…stb)

A Workshopra előzetes jelentkezés és jegyvásárlás szükséges, a centrum@elpaso.hu címen.
Bővebb információk, jegyárak és aktualitások megtalálhatók az esemény facebook oldalán.

Az El Paso Tánc és Rendezvénycentrum további eseményeiért látogasson el helyszín weboldalára vagy kövesse facebook oldalát.

 

Caribbean Dance Workshop plakát