Kedves leendő partnereink!

Szeretnénk, ha weboldalunk látogatói számára a táncos hírek, információk, érdekességek és a versenynaptár mellett rendelkezésre állna egy adatbázis, melyben kedvükre válogathatnak a különböző táncstílusokat oktató tánciskolák, tánctanárok között.

Azok számára akik inkább csak nézőként szeretnék élvazni a táncot, táncszínházak és társulatok előadásainak széles válsaztékát szeretnénk ajánlani.

A táncosok számára pedig szeretnénk segítséget, ötletet adni ahhoz, hogy hol találhatják meg azokat a tánckellékeket amire szükségük lehet.

Így tehát a Tánc.hu weboldal egy nagyszerű megjelenési felület lehet tánciskolák, tánctanárok, táncszínházak– és társulatok, valamint tánckellékkel kereskedő vállalkozások számára.

Partnereink többféleképpen használhatják megjelenésre a Tánc.hu weboldalt.

A katalógusban való megjelenés ingyenes.

A katalógusban való megjelenés azt jelenti, hogy az adott tánciskola, tánctanár, táncszínházi társulat, illetve tánckellékeket árusító vállalkozás/webshop adatai bekerülnek az adatbázisunkba és adatlapjuk elárhető lesz a weboldal látogatói számára.

Az adatlapot mi készítjük el a partnertől kapott információk alapján. Az adatlapon az alap elérhetőség – helyszín, kontakt, telefon, e-mail cím, weboldal, facebook oldal – mellett további specifikus adatok is megadhatók. Tánciskolák és tánctanárok esetén ilyen pl. az oktatott táncstílus és korosztály.

Ezen kívül ajánljuk még egy rövid (1-2 mondat) és egy részletesebb bemutatkozás megadást. A rövid szöveg a találati lista nézetben jelenik meg – a weboldalon belüli és a google találati listán egyaránt. A hosszabb szöveg pedig az adatlapon lesz olvasható, így ha valaki nálunk talál rá a partnerre, rögtön kap egy első benyomást arról, hogy mit is kínál, mivel is foglalkozik az adott tánciskola, tánctanár, táncszínházi társulat vagy tánckellék áruház.

És mivel manapság nagyon fontosan a fotók, minden partner esetén feltöltünk egy logo-t vagy profil képet, illetve igény esetén még két további fotót.

Tánciskolák regisztrációja esetén igény szerint külön elkészítjük a tánciskolában oktató tanároknak adatlapját is.

Az oldal fenntarthatósága érdekében további szolgáltatásaink fizetősek:

Az Éves szolgáltatáscsomagot azok számára ajánljuk, akik további megjelenési lehetőségeket szeretnének és gyakran szeretnének hirdetéseket megjelentetni.

Az Éves szolgáltatáscsomag a következő lehetőségeket biztosítja:

  • A partner kiemeltként szerepel majd a Tánc.hu weboldal belső találati listáján. Ez azt jelenti, hogy lehetőség szerint a lista elején jelenik majd meg.
  • A partner által indított tánctanfolyamok, a partner által rendezett workshop-ok, fesztiválok, nyílt napok, egyéb rendezvények, ill. a partner táncszínházi előadásai folyamatosan megjelennek az eseménynaptárban, ill. ezzel együtt a főoldalon az esemény típusának megfelelő “dobozben”. Amikor egy esemény megjelenik az eseménynaptárban, megosztjuk azt facebook oldalunkon is.
  • A partner által küldött híreket, információkat, eseményeket a főoldali hírfolyamban megjelentetjök és megosztjuk facebook oldalunkon is.
  • A partner részére havonta maximum 15 napon keresztül ingyenes banner* hirdetést helyezhetünk el a weboldalunkon.
  • A főoldal jobboldali oldalsávján, az eseménynaptár alatt egy 290x250px méretű állandó banner* helyezhető el, amely mögött a partner weboldalára mutató közvetlen link van.
  • Nyereményjáték: a partner promóciós céllal felajánlhat pl. tánctanfolyamon/worksjop-on való ingyenes részvételt, ingyenes részvételt táncszínházi előadásokon, ingyens vagy kedvezményes árú tánckelléket, stb. mi pedig megszervezzük és lebonyolítjuk a nyereményjátékot a Tánc.hu weboldalán.
  • Nevezés/regisztráció: vállaljuk táncversenyek nevezési felületének, illetve bármilyen tanfolyamra, workshop-ra, rendezvényre történő regisztrációs felület elkészítését weboldalunkon. Ez azért kényelmes a partner számára, mert így nem lesznek többé hiányos adatokat tartalmazó nevezések/regisztrációk. Az automazikusan, e-mail-ben elküldött nevezési/regisztrációs értesítések egységes formátuma pedig könnyebb áttekinthetőséget biztosít. Sok esetben azonban nincs is szükség az e-mail értesítőkre, hiszen a nevezési/regisztrációs határidő lezárását követően megegyezés szernti adatokat tartalmazó excel fájlt bocsátunk a pertner rendelkezésére.

Az éves szolgáltatáscsomag ára 10 000 Ft + Áfa

Lehetőség van alkalmi hirdetések elhelyezésére: banner hirdetés + egyszeri facebook megosztás
  • A banner* megjelenése 1-15 napig: 1500 Ft + Áfa
  • A banner* megjelenése 15-30 napig: 2500 Ft + Áfa

* A bannerek minden esetben úgy működnek, hogy ha a weboldal egy hirdetési felületére egyszerre több banner megjelenési igény érkezik, akkor ezek bekerülnek egy “kosárba” és a főoldal, valamint a Tánc.hu minden egyes aloldalának megjelenésekor ebből a kosárból véletlenszerűen kerül kiválasztásra, hogy melyik banner jelenik meg éppen. A bannerek helyét a banner elhelyezése előtt beszéljük meg.

Ha a fenti tájékozttaóban nem találtad meg a neked megfelelő konstrukciót vagy további kérdéseid vannak szolgáltatásainkkal kapcsolatban, keresss minket email-ben az info@tanc.hu címen vagy telefonon: +36 70 770-3779.

Törekszünk arra, hogy partnereinkkel konstruktív és párbeszéden alapuló kapcsolatot alakítsunk ki. Nyitottak vagyunk az együttműködésre, az új ötletekre, amik partnereink számára érdekesbbé, hasznosabbá, vonzóbbá tehetik a Tánc.hu weboldalt.